Nederlands leraar

Goede vooruitzichten.

13-05-2021

Blog

Het einde van het vele thuiszitten, eindelijk is het in zicht. Naar de sportschool gaan heb ik gemist. Het bezoeken van vrienden en familie en het zitten op een terras. Ook weer eens een goed concert of theatervoorstelling bezoeken. Wat een uitbraak van feestvreugde zal het zijn. Gaat het dan echt gebeuren? Even afwachten tot volgende week.
Er is in dit afgelopen jaar meer gegeten, gedronken en thuisgezeten dan wanneer dan ook. Gezonder zijn de meeste mensen er niet van geworden, wel dikker. Luier? Zelf had ik het dit afgelopen jaar drukker dan ooit. Vanaf 1 April begonnen met online lessen voor Internationale School Almere. Na de vakantie werd ik gevraagd door te gaan. Inmiddels werk ik hier nog steeds, tot de zomervakantie dus nog een week of 6.
Hard gewerkt, veel geleerd. Een uitdaging en een goede ervaring. Vooral mijn Engels is enorm vooruitgegaan want de voertaal was Engels op deze school. Om het enigszins op te krikken (ik spreek vloeiend Frans en Duits maar Engels wat minder) ben ik nog steeds bezig met een online cursus Duo Lingo.

Na de vakantie zal ik weer meer gaan werken in Taal op het werk en Inburgering, Staatsexamen groepen. Dat is mijn vakgebied, ik heb er zin in.